top of page
visitacomarcalretoc1.jpg

"COMPARTIR I SENTIR-NOS, ENS FA SER MÉS CONSCIENTS"

TALLERS

Tallers d'agroecologia, d'el·laboració de pans i productes d'higiene

Informa't dels tallers puntuals que organitzem durant totes les èpoques de l'any. Anem publicant més informació al nostre blog: Acció i Reflexió i a les xarxes.

 

Si formes part d'un grup o col.lectiu i voleu realitzar un taller concret, podeu proposar-nos i ens adaptarem a les vostres sugerencies.

  • Icono de la aplicación de Facebook

VISITES ESCOLARS

Si vols visitar un projecte d'Agroecologia amb l'escola

Volem representar un paper en l'educació popular del territori, per això fem un acompanyament a grups de xiquets/es en el contacte amb l'Agroecologia, les relacions de cooperació i altruisme i una vivència de respecte i compromís amb la natura.

 

 

PROPOSTES

Propostes de treball amb altres col·lectius

Centres Socials, Grups de consum, Associacions Locals, altres productors, Associacions ecologistes, Comunitats d'Aprenentatge, Centres de formació Agrària, Bancs de llavors...

 

Ens agradaria ampliar les nostres mires en la transformació social i ecológica, treballant junts en projectes col·lectius.

JORNADES AGROECOLÒGIQUES

Una oportunitat per autoformar-nos i divulgar l'agroecologia al nostre territori

Cada any des de que el nostre col·lectiu va començar al 2012, el mes de Maig està dedicat a estes Jornades en les que cada any recollim i indaguem en una temàtica per aprendre, enriquir-nos i fer créixer amb nosaltres als que ens volen acompanyar  

 

 

bottom of page