top of page

“Camperols i camperoles, per acabar amb l’especulació, sols hi ha un mitja, l’Agroecologia” VI Jorna


Salutacions!!

Ja som ací un cop més per anuciar-vos una nova edició de les Jornades Agroecològiques de l’Aixada com Eixida.

Enguany volem arrelar una mica més sobre el nostre territori coneguent les seues lluites agroecològiques, per donar-lis el valor que tenen per dignificar el treball camperol, per cuidar el paissatge i la diversitat i la salut de totes, per construir memoria històrica i per fer tremolar el patriarcat; per denunciar l’ecocidi d’esta epoca que ens ha tocat passar i per seguir enxarxant els ciments de l’autonomia col.lectiva.

Des d'una óptica local fins a una mirada internacionalista, des del poder de la paraula fins la memoria de les imatges, des de la veu dels sindicats als sabors dels menjars, des de l’acció contra el seu model de desenvolupament fins a la cel.lebració de la diversitat amb la música i l’aire del camp. Aixó pretenen ser les nostres VI Jornades, el treball d’un col.lectiu xicotet per fer gran la transformació social que desitgem.

Les col.laboracions un cop més, son el més indispensable per gestar de la nostra motivació una enriquidora alternativa per la formació lliure i conscient. No cobrem entrades, no donem credits i no s’espera certificat de ningun tipus. Sols obrim els nostres cors, ens esforcem per difundir les bones noticies i ens relacionem amb la gent i col.lectius, que de veres ens alegreu la vida: CSA El Montó, SPG Ecollaures, L’Horta en Moviment, Per l’Horta, Curcuma & Porbesarte, Hort de Carmen, Acció Ecologista Agró i la nostra amiga Lucia, Enric Llopis, La Peluquera, Brigades Feminstes per Palestina, SAT, Les Espigolaores, COAG, La Caterva, la gent de la Punta, Vorasenda, Verdure3, Cuinatur, Ecomaclet, Soma Alimentació i Grup de consum de Russafa. A totes i tots, gracies per la vostra energía!

Salut & Rebel.lía


Recent Posts
Follow Us
No hay tags aún.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page